Kirsten - Skinexpert & Pedicure

Kirsten - Skinexpert & Pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Esdoornlaan 15 in Doetinchem.

Meer informatie over Kirsten - Skinexpert & Pedicure in Doetinchem

Kirsten Peterse Skinexpert- & Pedicure biedt verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, pedicure en wellness & massage. Met huidverbeterende behandelingen wordt er een mooie en stralende huid gerealiseerd door middel van een uitgebreide huidanalyse. Voor huidverzorging worden er behandelingen aangeboden die de gezichtshuid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast worden er pedicurebehandelingen aangeboden om de voeten te verzorgen en te voorkomen dat er voetproblemen ontstaan. Tot slot zijn er wellness & massage behandelingen voor ontspanning en het verminderen van stress. Het merk Elemis combineert natuur, aromaten en wetenschap om uitgebalanceerde formules en revolutionaire behandelingen te creëren. MAYEE Skincare biedt zichtbare huidverbetering op professioneel niveau met huidvriendelijke recepturen. Scrub & Rub gelooft in het verzorgen van de huid met natuurlijke ingrediënten en biedt producten aan zoals body scrubs met dode zeezout. Het Franse make-up merk 1944 Paris is ook verkrijgbaar bij Kirsten Skinexpert & Pedicure en staat voor het versterken van schoonheid.

Wil je weten wat Kirsten - Skinexpert & Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kirsten - Skinexpert & Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kirsten - Skinexpert & Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kirsten - Skinexpert & Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kirsten - Skinexpert & Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kirsten – Skinexpert & Pedicure

Bezoekers bekeken ook