Krav Maga Netherlands

Krav Maga Netherlands is een Vechtsportclub gelegen aan Keppelseweg 26 in Doetinchem.

Meer informatie over Krav Maga Netherlands in Doetinchem

Krav maga is een verdedigingskunst die oorspronkelijk uit Hongarije komt en verder ontwikkeld is in Israël. Het werd opgericht door Imi Lichtenfeld, ook bekend als Imi Sde-Or. Sportcentrum Boss Gym, gevestigd in Heteren, is een plek waar je terecht kunt voor Krav Maga training. Het sportcentrum is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Als je wel eens onzeker bent op straat, een vervelende ervaring hebt gehad, of gewoon iets anders wilt proberen dan traditionele vechtsporten, dan is Krav Maga iets voor jou. Bij Sportcentrum Boss Gym kun je terecht bij ervaren instructeurs.

Wil je weten wat Krav Maga Netherlands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krav Maga Netherlands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krav Maga Netherlands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krav Maga Netherlands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Krav Maga Netherlands reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krav Maga Netherlands

Bezoekers bekeken ook