La Friteria

La Friteria is een Snackbar gelegen aan Heezenstraat 24 in Doetinchem.

Meer informatie over La Friteria in Doetinchem

La Friteria is een frietwinkel gevestigd in het centrum van Doetinchem. Ze maken hun frieten met liefde en zorgvuldigheid zelf, van aardappelen uit Aalten. De aardappelen worden met de hand gesneden en op lage temperatuur gebakken. Wat La Friteria bijzonder maakt, is dat ze de schil om de aardappelen laten zitten, wat resulteert in minimaal afval en een ongeëvenaarde smaak. De frieten worden gebakken in plantaardige olie, zonder kunstmatige toevoegingen. Bij La Friteria staat smaak en ambacht centraal en ze willen dat de klanten genieten van de meest verrukkelijke en authentieke frietervaring. Daarnaast hebben ze ook andere gerechten op het menu en zijn ze open van dinsdag tot en met zondag.

Wil je weten wat La Friteria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Friteria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Friteria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Friteria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar La Friteria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Friteria

Bezoekers bekeken ook