Lammers Bouw en Montage

Lammers Bouw en Montage is een Klusbedrijf gelegen aan Stamperijstraat 15 in Gaanderen.

Meer informatie over Lammers Bouw en Montage in Gaanderen

Lammers Bouw&Montage is dé specialist in dak en wand uit de Achterhoek. Ze zijn gespecialiseerd in het maken en vernieuwen van bedrijfspanden, schuren, loodsen en stallen. Ze demonteren oude beplatingen en dakbedekking, controleren de onderconstructie en monteren vervolgens netjes nieuwe beplatingen en afwerking. Met jarenlange ervaring kunnen ze helpen bij het samenstellen van de juiste materialen en constructie, evenals het bieden van zetwerk en lichtoplossingen. Ze monteren onder andere dakpanplaten, golfplaten en sandwichpanelen voor stallen, schuren en loodsen. Ze maken of vernieuwen ook binnen- en buitenwanden met diverse soorten beplatingen, inclusief geïsoleerde beplating zoals sandwichpanelen. Voor alle soorten daken bieden ze verschillende lichtoplossingen zoals lichtstraten, -koepels of -panelen. Voor de beste afwerking bieden ze zetwerk op maat in iedere gewenste kleur. Je kunt vrijblijvend advies krijgen of een offerte aanvragen door contact met ze op te nemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Lammers Bouw en Montage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lammers Bouw en Montage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lammers Bouw en Montage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lammers Bouw en Montage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Lammers Bouw en Montage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lammers Bouw en Montage

Bezoekers bekeken ook