Lavonn Haarmode

Lavonn Haarmode is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 5 in Gaanderen.

Meer informatie over Lavonn Haarmode in Gaanderen

Bij Lavonn Haarmode kunt u nu online afspraken maken voor uw Artègo producten. Ze bieden ook vegan haarkleuringen aan, zoals de Beautyfusion 99% organische kleuring. Het team bij Lavonn adviseert u graag hierover. De salon bevindt zich aan de Hoofdstraat 5 in Gaanderen en is telefonisch bereikbaar op 0315-323976. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag tot 20.30 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 15.00 uur. Op zondag is de salon gesloten. Voor meer informatie kunt u terecht op hun Facebookpagina.

Wil je weten wat Lavonn Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lavonn Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lavonn Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lavonn Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Lavonn Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lavonn Haarmode

Bezoekers bekeken ook