LOGISZ B.V.

LOGISZ B.V. is een Internetmarketing gelegen aan Havenstraat 36 in Doetinchem.

Meer informatie over LOGISZ B.V. in Doetinchem

LOGISZ is een flexibel marketing- en communicatiebureau dat jou voorziet van een team experts die je kunt op- en afschalen wanneer dat nodig is. Ze helpen je stap voor stap met het realiseren van jouw ambities op het gebied van marketing en communicatie. Ze hebben verschillende diensten, zoals zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, positionering en contentcreatie. Ze hebben ook vacatures voor een Senior Online Marketeer en .NET Webdeveloper. Daarnaast hebben ze diverse succesvolle projecten uitgevoerd voor klanten, zoals het verhogen van het aantal websitebezoekers met 20 keer, het ontwikkelen van een gepersonaliseerde website en het lanceren van een nieuw product. LOGISZ werkt samen met klanten op een langdurige basis en blijft ook na de realisatie van doelen monitoren en optimaliseren. Ze hebben een team van 38 professionals die klaarstaan om jouw organisatie vooruit te brengen.

Wil je weten wat LOGISZ B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOGISZ B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOGISZ B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOGISZ B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar LOGISZ B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOGISZ B.V.

Bezoekers bekeken ook