Marlies Beautyspecialist

Marlies Beautyspecialist is een Schoonheidssalon gelegen aan Sikkeldreef 132 in Doetinchem.

Meer informatie over Marlies Beautyspecialist in Doetinchem

Ik bied unieke, op maat gemaakte schoonheidsbehandelingen aan, zoals permanente make-up en microneedling. Als lid van ANBOS en goedgekeurd door de GGD, kun je erop vertrouwen dat je bij mij in goede handen bent. Ik werk met de producten van IK Skin Perfection, die op natuurlijke wijze de huid verbeteren. Of je last hebt van acne, rosacea of fijne lijntjes, ik heb altijd een behandeling die bij jou past. Daarnaast bied ik ook permanente make-up aan met de producten van Swiss Color. Met permanente make-up bespaar je tijd en zie je er altijd perfect uit. Ook bied ik microneedling therapie aan met producten van Toskani, wat zorgt voor een natuurlijke huidverbetering. Klanten zijn tevreden met mijn behandelingen. Mijn salon is geopend op bepaalde tijden en ik hanteer een prijslijst. Afspraken kunnen minimaal 24 uur van tevoren worden verzet, anders wordt er een vergoeding in rekening gebracht. Je kunt je ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Wil je weten wat Marlies Beautyspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marlies Beautyspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marlies Beautyspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marlies Beautyspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Marlies Beautyspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marlies Beautyspecialist

Bezoekers bekeken ook