Medi Fit Doetinchem

Medi Fit Doetinchem is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Tramstraat 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Medi Fit Doetinchem in Doetinchem

Bij Medi Fit Doetinchem kunt u terecht voor verschillende specialisaties in fysiotherapie, zoals shockwave, echografie, manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en EPTE. Ook bieden ze speciale beweegprogramma's aan voor verschillende aandoeningen. Het team van Medi Fit Doetinchem heeft veel ervaring en werkt samen met u aan optimale vitaliteit. Daarnaast bieden ze ook fitnessmogelijkheden aan, waarbij ze op basis van uw wensen een maatwerkplan opstellen en uw vooruitgang monitoren. Ze hebben zelfs fitnessapparatuur voor rolstoelgebruikers. Het team bestaat uit 11 enthousiaste en ervaren therapeuten, met een deskundige personal trainer voor 1 op 1- en duo trainingen. Ze streven ernaar om het beste uit zichzelf te halen en u maximale vitaliteit te bieden.

Wil je weten wat Medi Fit Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medi Fit Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medi Fit Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medi Fit Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Medi Fit Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medi Fit Doetinchem

Bezoekers bekeken ook