MRKTNG.nl

MRKTNG.nl is een Recruiter gelegen aan Koopmanslaan 29 in Doetinchem.

Meer informatie over MRKTNG.nl in Doetinchem

MRKTNG.nl is een organisatie die zich richt op het verbinden van marketingcommunicatie professionals met het bedrijfsleven in Oost-Nederland. Ze helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, loopbaanadvies of persoonlijke ontwikkeling. Ook ondersteunen ze bedrijven in het vinden van versterking voor hun marketingcommunicatie team, zoals executives, allrounders en specialisten. Daarnaast bemiddelen ze ook bij freelance of interim marketingcommunicatie klussen. MRKTNG.nl gelooft sterk in het maken van matches op basis van DNA en kijkt daarom verder dan alleen het cv. Ze hebben positieve referenties van tevreden klanten die de persoonlijke benadering en het enthousiasme van MRKTNG.nl waarderen. Ze werken samen met diverse opdrachtgevers en bieden ook blogs en nieuwsupdates aan. Voor contactinformatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van MRKTNG.nl.

Wil je weten wat MRKTNG.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MRKTNG.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MRKTNG.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MRKTNG.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar MRKTNG.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MRKTNG.nl

Bezoekers bekeken ook