New City

New City is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Mozartlaan 12 in Doetinchem.

Meer informatie over New City in Doetinchem

New City is een restaurant in Doetinchem dat een breed scala aan maaltijden serveert, van Chinese/Indische gerechten tot Nederlandse snackbarhapjes. Ze bieden ook cateringdiensten aan voor grote feesten. Het restaurant biedt bezorging aan huis vanaf €10,-, maar er worden wel €3,00 bezorgkosten in rekening gebracht. Betalen met pin is alleen mogelijk in het restaurant zelf. Het menu bevat meer dan 155 gerechten, waaronder voor- en bijgerechten, vegetarische gerechten, Indische en Surinaamse gerechten, en voordeelmenu's. Als je allergieën hebt, kun je dit aangeven tijdens het bestellen. Het restaurant is gevestigd aan de Mozartlaan 12 in Doetinchem en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. De openingstijden variëren per dag, maar het restaurant is gesloten op maandag. Bezorging aan huis is mogelijk tussen 16:30 en 19:30 uur.

Wil je weten wat New City verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New City of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar New City reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New City

Bezoekers bekeken ook