Oase

Oase is een Vakantiepark gelegen aan in Doetinchem.

Meer informatie over Oase in Doetinchem

Op de Oase worden tijdens de zomervakantie vier kampen gehouden, afwisselend jongens- en meisjeskampen. Elk kamp bestaat uit vijf slaaptenten, een eet/recreatietent, een sportveld, een blokhut, een kampvuurplaats en een "paddestoel". In de tenten slapen maximaal acht deelnemers samen met een kampleider. Daarnaast heeft de Oase een eigen zwembad, twee bos/speelterreinen, de Berk, een uitgebreide keuken, een werkplaats, toilet- en douchegebouwen en verschillende sport- en spelobjecten. Tijdens het kamp staat het Evangelie centraal en wordt er dagelijks tijd genomen om samen de Bijbel te lezen, te bidden en te zingen.

Wil je weten wat Oase verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oase of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oase? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oase het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Oase reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oase

Bezoekers bekeken ook