OBD Doetinchem (sector Techniek)

OBD Doetinchem (sector Techniek) is een School gelegen aan Gildenstraat 27 in Doetinchem.

Meer informatie over OBD Doetinchem (sector Techniek) in Doetinchem

Bij OBD-Opleidingen kunnen jongeren een opleiding volgen om vakbekwame medewerkers te worden in de meubel- en interieurbouw. Je kunt langskomen en de sfeer proeven om kennis te maken met de mogelijkheden in de wereld van de bouw en meubel- en interieurbouw. Als je op zoek bent naar een opleiding waarmee je later aan de slag kunt in de meubel- en interieurbouw, dan zit je bij OBD-Opleidingen goed.

Wil je weten wat OBD Doetinchem (sector Techniek) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OBD Doetinchem (sector Techniek) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OBD Doetinchem (sector Techniek)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OBD Doetinchem (sector Techniek) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar OBD Doetinchem (sector Techniek) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OBD Doetinchem (sector Techniek)

Bezoekers bekeken ook