Orion Volleybal

Orion Volleybal is een Volleybalclub gelegen aan Sportweg 1 in Doetinchem.

Meer informatie over Orion Volleybal in Doetinchem

Active Living Orion is een succesvol volleybalteam met een indrukwekkende geschiedenis. Ze zijn landskampioen geworden in 2012 en 2019, en hebben de beker gewonnen in 1997, 2013 en 2017. Daarnaast hebben ze ook de Supercup gewonnen in 2006, 2011 en 2019. Het laatste nieuws over het team is dat ze met 3-0 hebben gewonnen van Simplex SSS. De volleyballers van Orion hebben als doel om de landstitel te winnen en seizoenkaarten zijn nu beschikbaar. Ze gaan ook de strijd aan met ZVH volleybal tijdens de "Sportiefste vrijmibo van de Achterhoek". Het team speelt de rol van underdog in het nieuwe volleybalseizoen. Topsport is belangrijk om de jeugd te inspireren om meer te gaan bewegen en de stichting topvolleybal Orion Doetinchem zet zich in voor het behoud van topvolleybal in de Achterhoek.

Wil je weten wat Orion Volleybal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orion Volleybal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orion Volleybal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orion Volleybal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Orion Volleybal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orion Volleybal

Bezoekers bekeken ook