OSVD

OSVD is een Duikclub gelegen aan Moerbeibloesem 54 in Doetinchem.

Meer informatie over OSVD in Doetinchem

De Onderwater Sport Vereniging Doetinchem, ook wel bekend als OSVD, heeft recentelijk nieuws gedeeld over hun activiteiten. Een van de hoogtepunten is de duiklocatie Boschmolenplas, waar duikers kunnen genieten van prachtige onderwaterlandschappen. Daarnaast heeft OSVD een overzicht gedeeld van de mooiste verborgen duikparels in Nederland. Het biedt duikers de mogelijkheid om nieuwe en onontdekte duikplekken te verkennen. Als je geïnteresseerd bent in duiken, nodigt OSVD je uit om een proefduik te maken. Dit is een geweldige manier om te ervaren hoe het is om onderwater te zijn en te ontdekken of duiken iets voor jou is.

Wil je weten wat OSVD verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OSVD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OSVD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OSVD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar OSVD reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OSVD

Bezoekers bekeken ook