Pannenkoekenhuis de Zon

Pannenkoekenhuis de Zon is een Crêperie gelegen aan Weemstraat 5 in Wehl.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis de Zon in Wehl

Pannenkoekenhuis de Zon is een restaurant in Wehl dat verse pannenkoeken en andere gerechten serveert. Het restaurant heeft 190 zitplaatsen en is verdeeld in een gedeelte voor gasten zonder kleine kinderen en een gedeelte voor gezinnen met kleine kinderen. Er is ook een prachtig terras en een tuin waar kinderen kunnen spelen. Het menu van de Zon bestaat uit gerechten gemaakt met lokale ingrediënten van regionale ondernemers. Dit zorgt voor een goede smaak. Het restaurant is geopend op bepaalde tijden en is te bereiken via het opgegeven contactadres.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis de Zon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis de Zon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis de Zon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis de Zon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Pannenkoekenhuis de Zon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Pannenkoekenhuis de Zon

Bezoekers bekeken ook