Pedicuresalon 't-veutje

Pedicuresalon 't-veutje is een Schoonheidssalon gelegen aan Raadhuisplein in Wehl.

Meer informatie over Pedicuresalon 't-veutje in Wehl

Bij Pedicuresalon 't Veutje, gevestigd in het zorgcomplex Oldershove te Wehl, zorgen ze ervoor dat jouw voeten in topconditie komen met verschillende behandelingen. De salon is toegankelijk voor alle leeftijden en ook buiten Oldershove kun je er terecht. Naast verzorgende en ontspannende voetbehandelingen bieden ze ook behandelingen voor risicovoeten, zoals diabetische voeten, reumatische voeten en andere medische voetproblemen. Binnenkort kun je de producten die ze verkopen in hun winkel ook direct op hun website kopen. Pedicuresalon 't Veutje biedt een volledig pakket aan voetzorg, inclusief basis voetzorg en behandelingen voor risicovoeten.

Wil je weten wat Pedicuresalon 't-veutje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon 't-veutje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon 't-veutje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon 't-veutje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Pedicuresalon 't-veutje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon ’t-veutje

Bezoekers bekeken ook