Pepc

Pepc is een Elektronicawinkel gelegen aan Gieterijstraat 31 in Gaanderen.

Meer informatie over Pepc in Gaanderen

PEpc.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het refurbishen van gebruikte computers en elektronica. Ze bieden een breed scala aan refurbished laptops van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Enkele populaire producten die ze verkopen zijn de HP EliteBook 820 G4, HP EliteBook 840 G2 Touch, HP EliteBook 850 G2, HP Spectre X360, Lenovo ThinkPad L560, Lenovo ThinkPad T460, Lenovo ThinkPad T560 (Intel...) en Lenovo ThinkPad T570. Het bedrijf streeft ernaar om deze producten een tweede leven en nieuwe bestemming te geven. Ze bieden ook nieuws en aanbiedingen aan, waarvoor je je op elk moment kunt uitschrijven. PEpc.nl is jouw adres voor refurbished laptops en pc's.

Wil je weten wat Pepc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pepc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pepc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pepc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Pepc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pepc

Bezoekers bekeken ook