Pinkstergemeente Doetinchem

Pinkstergemeente Doetinchem is een Vereniging of organisatie gelegen aan Bizetlaan 86 in Doetinchem.

Meer informatie over Pinkstergemeente Doetinchem in Doetinchem

Pinkstergemeente Doetinchem is een actieve en gepassioneerde kerk waar christenen samenkomen. Ze geloven in een persoonlijke God, die zich openbaart en spreekt door de Bijbel en de Heilige Geest. Ze volgen Jezus Christus en willen Hem navolgen in hun dagelijks leven. Op de website vind je informatie over de gemeente en hun geloof, evenals actuele activiteiten en belangrijke data. Iedere zondag begint de dienst om 10:30 uur, met koffie vooraf en napraten achteraf. De diensten vinden plaats in het Panora Lyceum, Bizetlaan 86 in Doetinchem. De gemeente is lid van de VPE.

Wil je weten wat Pinkstergemeente Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pinkstergemeente Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pinkstergemeente Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pinkstergemeente Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Pinkstergemeente Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pinkstergemeente Doetinchem

Bezoekers bekeken ook