Poke Fusion

Poke Fusion is een Poke bar gelegen aan Synagogestraat 9c in Doetinchem.

Meer informatie over Poke Fusion in Doetinchem

Bij Poke Fusion kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na elke bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Ook verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Poke Fusion is gespecialiseerd in verse poké bowls voor afhaal, bezorging en catering. Poké is een traditioneel Hawaiiaans gerecht met sushirijst, rauwe vis en verschillende toppings in een kom. Als je geen fan bent van vis, zijn er genoeg andere opties om uit te kiezen. Voor catering kun je contact opnemen via de Offerte button. Poke Fusion is op zoek naar bezorgers, baliemedewerkers en een poké chef. Als je 16 jaar of ouder bent en op zoek bent naar een leuke baan, kun je een mail sturen naar vacature@pokefusion.nl. Je kunt ook gemakkelijk online bestellen en het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je niets meer aan de deur hoeft af te rekenen. De gemiddelde beoordelingen zijn positief en de locatie is in Wilhelminastraat 14, Velp.

Wil je weten wat Poke Fusion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poke Fusion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poke Fusion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poke Fusion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Poke Fusion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poke Fusion

Bezoekers bekeken ook