Precall B.V.

Precall B.V. is een Callcenter gelegen aan Logistiekweg 20 in Doetinchem.

Meer informatie over Precall B.V. in Doetinchem

PreCall is een telemarketingbedrijf dat maatwerk klantcontact biedt. Ze kunnen zowel eenmalige als structurele telemarketingcampagnes opzetten, op basis van uw marketing- en verkoopdoelstellingen. Ze bieden verschillende kanalen aan, zoals outbound, inbound en e-mail, en kunnen standaard of volledig op maat gemaakte campagnes leveren. Ze onderscheiden zich door hun proactieve aanpak en bieden concurrerende tarieven met extra toegevoegde waarde. Naast het uitvoeren van uw opdracht, verrijken ze ook uw bestanden, geven ze inzicht in uw markt en identificeren ze extra verkoopkansen tijdens de campagne. Ze hebben ervaren verkoopexperts in dienst die uw organisatie op de juiste manier kunnen ondersteunen met hun goede communicatieve vaardigheden en salesgerichtheid om uw klanten te behouden.

Wil je weten wat Precall B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Precall B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Precall B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Precall B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Precall B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Precall B.V.

Bezoekers bekeken ook