Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging

Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging is een Voetverzorging gelegen aan Lombardije 23 in Doetinchem.

Meer informatie over Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging in Doetinchem

Salon The Finishing Touch wordt gerund door Astrid Keurntjes, een moeder van twee kinderen die al geruime tijd als zelfstandige werkt. Na haar opleiding begon ze met werken vanuit haar eigen praktijk in 's Heerenberg, maar stopte tijdelijk vanwege een verhuizing en het moederschap. Ze besloot in loondienst te gaan werken om meer ervaring en kennis op te doen in haar vakgebied. Toen haar kinderen oud genoeg waren, begon het weer te kriebelen om voor zichzelf te beginnen en opende ze haar salon in Didam. Later verhuisde ze naar Doetinchem en opende ze haar salon aan de Lombardije. In haar salon geeft Astrid iedereen de aandacht die ze nodig hebben.

Wil je weten wat Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon The Finishing Touch Pedicure en schoonheidsverzorging

Bezoekers bekeken ook