Saranta

Saranta is een Keukenwinkel gelegen aan Nijverheidsweg 14 in Wehl.

Meer informatie over Saranta in Wehl

Saranta is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in keukens, sanitair en kozijnen. Ze bieden advies op maat en streven naar service en tevredenheid. Met een eigen montageteam en een showroom in Wehl tonen ze hoogwaardige producten voor elk budget. Saranta volgt de nieuwste trends en biedt inspirerende ideeën voor uw woning. U kunt langskomen in de showroom van maandag tot en met zaterdag, waar het personeel u graag helpt om uw wensen om te zetten in een gevoel in huis. U kunt ook contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Saranta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saranta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saranta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saranta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Saranta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saranta

Bezoekers bekeken ook