Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem

Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem is een Schermschool gelegen aan Bezelhorstweg 115 in Doetinchem.

Meer informatie over Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem in Doetinchem

Schermvereniging Surtout biedt schermen aan in Apeldoorn, Doetinchem en Zutphen. Ze trainen 's avonds op verschillende locaties en de trainingen en wedstrijden worden begeleid door ervaren schermleraren. Schermen is een individuele sport waarbij het doel is om je tegenstander te raken zonder zelf geraakt te worden. Er zijn drie wapens: de sabel, floret en degen. Het schermen verbetert verschillende aspecten, zoals gezondheid, conditie, spelplezier, reactievermogen, weerbaarheid, strategisch inzicht, beslissingsvermogen en anticipatievermogen. Er worden ook positieve ervaringen gedeeld van leden, zoals het feit dat schermen een sociale en gezellige sport is waarbij er aandacht is voor iedereen. Ook wordt er veel plezier gehaald uit de afwisselende en uitdagende trainingen, en wordt er veel geleerd van de tactieken en interactie met tegenstanders. Daarnaast wordt er benadrukt dat Surtout niet alleen schermen aanbiedt, maar ook een hechte vereniging is waarbinnen er aandacht is voor groepsbinding en deelname aan wedstrijden en activiteiten.

Wil je weten wat Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Schermvereniging Surtout - locatie Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schermvereniging Surtout – locatie Doetinchem

Bezoekers bekeken ook