Schildersbedrijf Jordi Timmer

Schildersbedrijf Jordi Timmer is een Schilder gelegen aan Donker Curtiuslaan 5 in Doetinchem.

Meer informatie over Schildersbedrijf Jordi Timmer in Doetinchem

Jordi Timmer is een schilder uit Doetinchem die gespecialiseerd is in buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, houtrotherstel en het schilderen van buitengevels. Hij heeft jarenlange ervaring en heeft al voor verschillende bedrijven gewerkt voordat hij besloot om voor zichzelf te beginnen. Jordi Timmer zorgt ervoor dat het schilderwerk streeploos en baanloos is, wat zorgt voor een strakke uitstraling van houtwerk, muren en plafonds. Hij herstelt ook houtrot, waarbij hij eerst de oorzaak onderzoekt. Het schilderen van buitengevels biedt effectieve bescherming, mits het professioneel wordt aangebracht. Jordi Timmer heeft al meerdere positieve referenties ontvangen van tevreden klanten. Hij heeft ook verschillende projecten afgerond, variërend van het schilderen van een fabriekshal tot het schilderen van een babykamer. Jordi Timmer werkt ook voor de zakelijke markt en biedt vrijblijvende offertes aan.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Jordi Timmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Jordi Timmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Jordi Timmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Jordi Timmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Schildersbedrijf Jordi Timmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Jordi Timmer

Bezoekers bekeken ook