Skin Up

Skin Up is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Slotlaan 142 in Doetinchem.

Meer informatie over Skin Up in Doetinchem

Permanente make-up heeft de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor de resultaten veel natuurlijker zijn geworden. Dankzij nieuwe technieken en fijne naalden is permanente make-up bijna niet meer van echt te onderscheiden. Het kan zorgen voor een mooie, natuurlijke uitstraling en een jonger gezicht. Permanente make-up is de oplossing voor mensen die er op elk moment van de dag verzorgd uit willen zien. Het is vooral geschikt voor mensen met dunne of onregelmatige wenkbrauwen, omdat het verschillende mogelijkheden biedt, zoals powder brows, hairstrokes of ombre brows. Ook permanente eyeliner is populair, omdat het de ogen laat spreken en niet uitloopt. Daarnaast is permanente make-up een langdurige oplossing om de lippen te accentueren. Het is vooral handig voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben, moeite hebben met make-up aanbrengen, een allergie hebben voor make-up, er altijd verzorgd uit willen zien, veel zwemmen, sporten of de sauna bezoeken, alopecia hebben of chemotherapie ondergaan.

Wil je weten wat Skin Up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin Up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin Up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin Up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Skin Up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin Up

Bezoekers bekeken ook