SportMinded

SportMinded is een Sportwinkel gelegen aan Lijsterbeslaan 115 in Doetinchem.

Meer informatie over SportMinded in Doetinchem

SportMinded is een sportmanagement en consultancy bureau dat is opgericht met als doel het veranderen van het (top)sportklimaat in Nederland. Ze coachen organisaties en individuen bij het ontwikkelen van een sportieve visie en kijken daarbij naar innovatieve oplossingen en kansen op maatschappelijk, sportief en commercieel niveau. SportMinded gelooft dat de sporter altijd centraal moet staan om echt iets te kunnen toevoegen. Ze hebben een visie waarin sport werkt als katalysator: het verbindt, versterkt en daagt uit. Nederland beschikt over de kennis en expertise om de sport naar een hoger niveau te tillen en SportMinded wil deze kans benutten, omdat sport een groeiende maatschappelijke en economische factor is. SportMinded biedt innovatie, verbinding, ontwikkeling en begeleiding aan bedrijven, overheden, (top)sportorganisaties, sporters en sportieve professionals. George de Jong, een voormalig professioneel volleyballer en coach, is de oprichter van SportMinded en wil zijn kennis en expertise gebruiken om organisaties en individuen te begeleiden en samen het (top)sportklimaat naar een hoger niveau te brengen.

Wil je weten wat SportMinded verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportMinded of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportMinded? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportMinded het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar SportMinded reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportMinded

Bezoekers bekeken ook