Stadskamer winkel

Stadskamer winkel is een gelegen aan Dr. Huber Noodtstraat 6 in Doetinchem.

Meer informatie over Stadskamer winkel in Doetinchem

Bij de Stadskamer mag je zijn wie je bent, zonder wachtlijsten, protocollen of diagnoses. Ze zijn een voorliggende zorgvoorziening in het oosten van Nederland waar jij centraal staat. Ze vragen alleen maar: waar word jij blij van? Samen bekijken ze welke route je zou willen bewandelen op weg naar meer kleur in je leven. Naast het deelnemen en samen herstellen, kun je je ook inzetten als vrijwilliger, het team versterken of bijdragen aan een meer mensgerichte zorg als (lokale) ondernemer of zorginitiatief. De Stadskamer faciliteert elf locaties in de Achterhoek waar mensen elkaar ontmoeten en waar je altijd mee kunt doen en waar je een stevig netwerk hebt om op terug te vallen. Ze geloven in een meer mensgerichte zorg en werken aan positieve gezondheid, samen herstellen en sociale inclusie. Bij de Stadskamer is er altijd plek voor mensen met lef die vuurtjes willen stoken en werken vanuit vertrouwen.

Wil je weten wat Stadskamer winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadskamer winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadskamer winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadskamer winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Stadskamer winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadskamer winkel

Bezoekers bekeken ook