Stichting Budo Instituut Kiryoku

Stichting Budo Instituut Kiryoku is een Judoclub gelegen aan De Bongerd 6 in Doetinchem.

Meer informatie over Stichting Budo Instituut Kiryoku in Doetinchem

Bij het KiryokuBudo Instituut kun je terecht voor judo- en jiu jitsulessen voor jong en oud. Of je nu wilt werken aan je conditie, weerbaarheid, coördinatie of gewoon gezelligheid zoekt, iedereen is welkom. Er is nieuws over de definitieve indeling van de Pannenkoeken Competitie op 14 oktober en er is een nieuwsbrief met leuke nieuwtjes over het nieuwe seizoen. Daarnaast is er geweldig nieuws te delen, namelijk dat de judoschool meedoet aan de Rabobank Clubsupport. Verder worden de lestijden vermeld, verdeeld over de dagen van de week.

Wil je weten wat Stichting Budo Instituut Kiryoku verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Budo Instituut Kiryoku of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Budo Instituut Kiryoku? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Budo Instituut Kiryoku het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Stichting Budo Instituut Kiryoku reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Budo Instituut Kiryoku

Bezoekers bekeken ook