Stretto Eten & Drinken

Stretto Eten & Drinken is een Italiaans restaurant gelegen aan Waterstraat 6 in Doetinchem.

Meer informatie over Stretto Eten & Drinken in Doetinchem

Bij Stretto Eten & Drinken ben je van harte welkom voor een goede kop koffie, een lekkere lunch, een sfeervol diner of een gezellige borrel. Het restaurant is geopend van woensdag tot zondag vanaf 11:30 uur. Op de menukaart vind je onder andere gebak, broodjes, salades, pizza's, pasta's en risotto's. Het keukenteam bereidt de gerechten met dagverse producten en houdt rekening met dieetwensen. Als je zeker wilt zijn van een tafeltje, is het raadzaam om tijdig te reserveren. Volg Stretto Eten & Drinken op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. Het team kijkt ernaar uit om je te verwelkomen in het restaurant.

Wil je weten wat Stretto Eten & Drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stretto Eten & Drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stretto Eten & Drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stretto Eten & Drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Stretto Eten & Drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stretto Eten & Drinken

Bezoekers bekeken ook