Struin fair fashion & living

Struin fair fashion & living is een Winkel gelegen aan Boliestraat 22 in Doetinchem.

Meer informatie over Struin fair fashion & living in Doetinchem

In de Boliestraat in Doetinchem bevindt zich struin! fair fashion & living, een winkel waar je de mooiste fair fashion en woonaccessoires kunt ontdekken. Mirte & Hadassa, de eigenaren van de winkel, selecteren merken die verantwoordelijkheid nemen voor hun keuzes en op hun eigen manier duurzaam zijn. In de winkel voel je de liefde en aandacht waarmee de kleding en homefashion zijn gemaakt. Elke week is er wel iets nieuws te ontdekken en je gaat altijd met een fijne ervaring en een echt cadeautje naar buiten. Je kunt gezellig struinen door het duurzame assortiment en genieten van een kopje biokoffie of -thee. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, en elke laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur. Je kunt ook contact opnemen via social media of e-mail.

Wil je weten wat Struin fair fashion & living verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Struin fair fashion & living of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Struin fair fashion & living? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Struin fair fashion & living het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Struin fair fashion & living reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Struin fair fashion & living

Bezoekers bekeken ook