Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim

Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim is een Sportmasseur gelegen aan Alsemveld 28 in Doetinchem.

Meer informatie over Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim in Doetinchem

Welkom op de website van Studio My Hands, waar Carina Raben haar passie voor massage, pedicure, manicure en PowerSlim deelt. Carina is al sinds 1999 bezig met sportmassage en heeft sinds juni 2003 haar eigen praktijk. Ze is gespecialiseerd in nagelproblemen, huidproblematiek zoals psoriasis en eczeem, en verschillende ziekten zoals kanker, neuropathie en fibromyalgie. Ze gebruikt 100% natuurlijke en biologische producten zonder synthetische stoffen, en het merk werkt aan milieuvriendelijke verpakkingen. Carina blijft zichzelf bijscholen om haar expertise te vergroten. Daarnaast biedt ze ook wellnessbehandelingen aan en kun je in haar praktijk in Doetinchem terecht voor een behandeling. Op de website kun je ook producten van Botanical Beauty kopen. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Wil je weten wat Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Studio My Hands - Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio My Hands – Wellness- en Sportmassage, Pedicure, Manicure, PowerSlim

Bezoekers bekeken ook