Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem

Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem is een Tandtechnisch laboratorium gelegen aan Varsseveldseweg 196-A in Doetinchem.

Meer informatie over Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem in Doetinchem

Veel mensen stellen de keuze voor een kunstgebit uit of lopen lang rond met een slecht passend of verouderd gebit. Tandprothetische Praktijk Feukkink biedt vakkundige en snelle hulp voor deze problemen. Ze maken kunstgebitten op maat die passen bij het gezicht en de persoonlijke wensen van de klant. De praktijk werkt nauw samen met tandtechnici en tandartsen/implantologen en kaakchirurgen, waardoor tandheelkundige behandelingen ook op locatie kunnen worden uitgevoerd. Het team van Feukkink bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het aanmeten en maken van protheses. Ze bieden behandelingen en reparaties voor verschillende gebitsproblemen, zoals het maken van een kunstgebit bij het verlies van eigen tanden en kiezen, het plaatsen van gedeeltelijke protheses en het opvullen of vervangen van loszittende protheses. Daarnaast bieden ze ook klikgebitten op implantaten als oplossing voor een loszittend kunstgebit. De praktijk is aangesloten bij de ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici) en het KRTP (Kwaliteitsregister TandProthetici) en streeft naar hoge kwaliteit en tevredenheid van de patiënten.

Wil je weten wat Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandprothetische Praktijk Feukkink Doetinchem

Bezoekers bekeken ook