Taverne Edelweiss

Taverne Edelweiss is een Restaurant gelegen aan Diepengoorsestraat 9 in Doetinchem.

Meer informatie over Taverne Edelweiss in Doetinchem

Taverne Edelweiss is een kleine eetgelegenheid in het buitengebied van Doetinchem, gelegen aan de rand van de bossen van de Slangenburg. Ze serveren specialiteiten uit de Alpenlanden, maar ook gerechten uit Italië, Frankrijk en Duitsland. Typerend voor hun menu is de eenvoud en puurheid van de 'Alpenspeisen', die vaak huisgemaakt zijn. Ze zijn geopend op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.30 uur, op zaterdag vanaf 12.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. Let wel op, op de laatste zondag van de maand zijn ze gesloten. Ze zijn ook op zoek naar een nieuwe medewerker voor de bediening, dus geïnteresseerden kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Taverne Edelweiss verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taverne Edelweiss of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taverne Edelweiss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taverne Edelweiss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Taverne Edelweiss reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taverne Edelweiss

Bezoekers bekeken ook