Teamgamez Elektrocross

Teamgamez Elektrocross is een Recreatiecentrum gelegen aan Koningsweg 5 in Wehl.

Meer informatie over Teamgamez Elektrocross in Wehl

Bij TeamgameZ in Wehl kun je verschillende activiteiten beleven, zoals paintball, lasergames, kinderpaintball, airsoft, elektrocross, zeskamp en archery tag. Ze bieden ook kinderfeestjes aan. Populaire activiteiten zijn het paintball-basispakket met 100 ballen en het unlimited airsoft-arrangement met onbeperkte ammunitie. Daarnaast kun je genieten van een luxe barbecue met vlees, frites, salade, sauzen en stokbrood. Bezoekers spreken positief over de locatie, het personeel en de activiteiten. TeamgameZ is centraal gelegen in Nederland en beschikt over een professioneel team. Het is belangrijk om van tevoren te reserveren, aangezien de openingstijden alleen gelden voor reserveringen. De locatie bevindt zich aan de Koningsweg 5 in Wehl.

Wil je weten wat Teamgamez Elektrocross verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Teamgamez Elektrocross of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Teamgamez Elektrocross? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teamgamez Elektrocross het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Teamgamez Elektrocross reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Teamgamez Elektrocross

Bezoekers bekeken ook