Tennisclub Gaanderen (Tega'74)

Tennisclub Gaanderen (Tega'74) is een Stadion gelegen aan Warnersstraat 3 in Gaanderen.

Meer informatie over Tennisclub Gaanderen (Tega'74) in Gaanderen

Tega'74 heeft verschillende evenementen en activiteiten gepland voor het jaar 2023. Op 25 augustus vindt de Kick Off plaats ter ere van het 50-jarig bestaan van Tega'74. Aanmelden voor dit evenement is verplicht vóór 15 augustus. Daarnaast zijn de inschrijvingen geopend voor de Clubkampioenschappen, die plaatsvinden van 4 september tot en met 17 september. Op 25 februari 2023 wordt de Vrijwilligersdag gehouden. Voorjaarsleden kunnen zich aanmelden voor een lidmaatschap van drie maanden voor €25 in februari, maart en april. Er is ook een competitie gepland voor het voorjaar van 2023, waarbij meer informatie te vinden is op de website. Verder staat de Algemene Ledenvergadering gepland op 29 maart 2023. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Tega'74 via e-mail of telefoon. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Tega'74 is gevestigd aan de Warnersstraat 5 in Gaanderen.

Wil je weten wat Tennisclub Gaanderen (Tega'74) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisclub Gaanderen (Tega'74) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisclub Gaanderen (Tega'74)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisclub Gaanderen (Tega'74) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Tennisclub Gaanderen (Tega'74) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisclub Gaanderen (Tega’74)

Bezoekers bekeken ook