Toko Bagoes

Toko Bagoes is een Indonesisch restaurant gelegen aan De Veentjes 7 in Doetinchem.

Meer informatie over Toko Bagoes in Doetinchem

Herbert en Engelien Becking zijn sinds oktober 2004 de trotse eigenaren van Toko Bagoes, een restaurant dat gespecialiseerd is in catering, buffetten en afhaalmaaltijden. Het restaurant is gevestigd aan De Veentjes 7 in Doetinchem en is telefonisch bereikbaar op 0314-360984 of per e-mail op info@tokobagoes.nl. De openingstijden zijn als volgt: op maandag, dinsdag en woensdag is het restaurant gesloten, op donderdag en vrijdag is het geopend van 13:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 20:00 uur. Op zondag is het restaurant gesloten, behalve op de laatste zondag van de maand, wanneer het geopend is van 16:00 tot 20:00 uur. Let op: van 16 tot 23 november is het restaurant gesloten, op 24 en 25 november is het restaurant alleen geopend voor afhaalmaaltijden van 16:00 tot 20:00 uur en op 26 november is er een maandelijks buffet waarvoor gereserveerd kan worden. Tijdens de sluitingsweek is het restaurant telefonisch niet bereikbaar, maar kunnen reserveringen per e-mail worden gemaakt.

Wil je weten wat Toko Bagoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko Bagoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko Bagoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko Bagoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Toko Bagoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko Bagoes

Bezoekers bekeken ook