Trendix Kapsalon en Wellnessmassage

Trendix Kapsalon en Wellnessmassage is een Kapper gelegen aan Dennendreef 25 in Wehl.

Meer informatie over Trendix Kapsalon en Wellnessmassage in Wehl

Trendix is een moderne kapsalon voor dames, heren en kinderen. Ze werken met natuurlijke haarproducten en staan bekend om hun rustige sfeer en klantgerichtheid. Voordat de behandeling begint, is er een adviesgesprek om de wensen van de klant te bespreken. Naast kapsels bieden ze ook heerlijke massages aan, zoals een ontspanningsmassage, hotstone massage, hoofdmassage, aroma therapie en TREATMENTS® behandelingen. Deze behandelingen nemen je mee terug in de tijd naar oude rituelen en gebruiken. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoge kwaliteit en vrij van schadelijke stoffen. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via het contactformulier of telefoonnummer. Het adres van Trendix is Dennendreef 25, Wehl, Nederland.

Wil je weten wat Trendix Kapsalon en Wellnessmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trendix Kapsalon en Wellnessmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trendix Kapsalon en Wellnessmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trendix Kapsalon en Wellnessmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Trendix Kapsalon en Wellnessmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trendix Kapsalon en Wellnessmassage

Bezoekers bekeken ook