Vakantiehuis Ganderhoeve

Vakantiehuis Ganderhoeve is een Accomodatie gelegen aan Steverinkstraat 69 in Gaanderen.

Meer informatie over Vakantiehuis Ganderhoeve in Gaanderen

Op de website van vakantieboerderij Ganderhoeve kun je genieten van de rust en ruimte in de mooie achterhoek. Je kunt wandelen of fietsen en de prachtige natuur met landerijen, bossen en water ontdekken. Daarnaast zijn er vele kerkepaden en cultureel erfgoed te bezichtigen, wat getuigt van een levendige historie. Voor zowel jong als oud zijn er genoeg mogelijkheden om een dagje uit te gaan of te recreëren op en langs het water. De vakantieboerderij ligt aan de rand van het dorpje Gaanderen in de achterhoek, en is compleet gerenoveerd met behoud van authentieke kenmerken. Het huis heeft 5 slaapkamers met in totaal 10 tot 12 slaapplaatsen. Je kunt contact opnemen via de website www.groepenachterhoek.nl.

Wil je weten wat Vakantiehuis Ganderhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiehuis Ganderhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiehuis Ganderhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiehuis Ganderhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Vakantiehuis Ganderhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiehuis Ganderhoeve

Bezoekers bekeken ook