Verkeersschool Striekwold

Verkeersschool Striekwold is een Rijschool gelegen aan Havenstraat 21 in Doetinchem.

Meer informatie over Verkeersschool Striekwold in Doetinchem

Verkeersschool Striekwold is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en trots is op hun passie voor het vak. Met een team van enthousiaste instructeurs zorgen zij ervoor dat kandidaten hun rijbewijs halen. Als een van de grootste rijscholen in de achterhoek leiden zij met plezier mensen op tot veilige weggebruikers. De verkeersschool bestaat al drie generaties en wordt gerund door Jan, Edwin en Noël Striekwold. Ze bieden een breed scala aan rij- en chauffeursopleidingen, van bromfietsrijbewijs tot vrachtautorijbewijs. Daarnaast is het mogelijk om theorielessen te volgen op locatie voor de beroepsopleidingen.

Wil je weten wat Verkeersschool Striekwold verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Striekwold of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Striekwold? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Striekwold het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Verkeersschool Striekwold reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Striekwold

Bezoekers bekeken ook