Volle Evangelie Gemeente Doetinchem

Volle Evangelie Gemeente Doetinchem is een Evangelische kerk gelegen aan Mercuriusstraat 48 in Doetinchem.

Meer informatie over Volle Evangelie Gemeente Doetinchem in Doetinchem

De Volle Evangeliegemeente Doetinchem is een eigentijdse kerk met een duidelijke boodschap. Ze houden samenkomsten op zondagochtend om 10:30 uur op het adres Mercuriusstraat 48 in Doetinchem. Iedereen is welkom om een dienst bij te wonen en God te ontmoeten. Er zijn ook kinderdiensten voor kinderen tot en met de basisschool. Na afloop van de samenkomst is er gelegenheid om met koffie of thee na te praten. Het gebouw heeft een ventilatieplan dat bij elke samenkomst wordt toegepast. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij het pand.

Wil je weten wat Volle Evangelie Gemeente Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volle Evangelie Gemeente Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volle Evangelie Gemeente Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volle Evangelie Gemeente Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Volle Evangelie Gemeente Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volle Evangelie Gemeente Doetinchem

Bezoekers bekeken ook