Voorhuis Design

Voorhuis Design is een Interieurinrichter gelegen aan Kapoeniestraat 41 in Doetinchem.

Meer informatie over Voorhuis Design in Doetinchem

Bij Voorhuis Design in Doetinchem kunt u terecht voor interieuradvies op maat. Of u nu een nieuwe woon- of slaapkamer, kantoor aan huis of keuken wilt inrichten, zij helpen u graag met het creëren van een interieur dat bij u past. U kunt bij hen terecht voor advies over de details en de kleuren voor vloeren, wanden, gordijnen en verlichting. Ook als u binnenkort gaat verhuizen en de inrichting vanaf het begin goed wilt aanpakken, bent u bij Voorhuis Design aan het juiste adres. Ze hebben een winkel aan de Kapoeniestraat 41. In hun assortiment vindt u onder andere de Montis AXEL bank in de MONZA stof, die tijdelijk in prijs verlaagd is. Daarnaast hebben ze ook het merk Pilat&Pilat toegevoegd aan hun assortiment. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@voorhuisdesign.nl of bellen naar +31 0314 360 112.

Wil je weten wat Voorhuis Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voorhuis Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voorhuis Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voorhuis Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Voorhuis Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voorhuis Design

Bezoekers bekeken ook