Wereldwinkel Doetinchem

Wereldwinkel Doetinchem is een Cadeauwinkel gelegen aan Korte Heezenstraat 10 in Doetinchem.

Meer informatie over Wereldwinkel Doetinchem in Doetinchem

Wij zijn geopend op maandag van 13.00 - 17.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. De laatste zondag van de maand zijn we open van 13.00 - 17.00 uur. In de week van 28 oktober t/m 8 november vieren we de 'Fairtrade Week' en vragen we extra aandacht voor eerlijke handel. We willen het belang van eerlijke handel voor onze producenten in Azië, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika benadrukken. Om de artikelen van onze producenten extra onder de aandacht te brengen en de omzet te verhogen, hebben we een leuke aanbieding. Van 28 oktober t/m 8 november krijgt u 20% korting op alle wanddecoraties.

Wil je weten wat Wereldwinkel Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Wereldwinkel Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Doetinchem

Bezoekers bekeken ook