Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver

Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver is een Sportcafé gelegen aan Spinbaan 21c in Doetinchem.

Meer informatie over Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver in Doetinchem

In Parijs is nog Ver staat een grote boekenkast met alleen maar wielerboeken, verzameld door de kroegeigenaar en bikewriters Pieter Cramer en Mirko Schrijvershof. Je kunt er al lekker in grasduinen en binnenkort ook lenen. Daarnaast kun je deelnemen aan de verkiezing van het beste Nederlandse wielerboek. Op vrijdag 17 november wordt er een wielerboekenbal gehouden met gasten, muziek en een quiz. Het Wielercafé Doetinchem, ook bekend als 'Parijs is nog ver', is dé plek voor wielerfans. Je kunt er je fiets binnen parkeren en er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals lezingen en trainingen. Het café heeft ook een podcast genaamd de Gruppetto, waarin de verhalen achter de koers en van vroeger worden besproken. Daarnaast kun je er terecht voor eten en drinken, zoals appeltaart, tosti's en biologische koffie en bier. Kortom, het Wielercafé Doetinchem is een gezellige plek voor wielerliefhebbers waar je kunt genieten van boeken, evenementen en goede gesprekken.

Wil je weten wat Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wielercafe Doetinchem Parijs is nog ver

Bezoekers bekeken ook