WIJ

WIJ is een Leverancier van telecommunicatieapparatuur gelegen aan Expeditieweg 13 in Doetinchem.

Meer informatie over WIJ in Doetinchem

Al ruim 20 jaar verzorgen wij gewoon goede telefonie voor zakelijke klanten, zoals onze IP telefonie SWYX en andere oplossingen met vast-mobiel integratie. Daarnaast regelen wij ook gewoon goede WIFI voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Wij hebben verstand van mobiele telefonie en maken het verschil met onze diensten op het KPN, T Mobile, of Vodafone/Ziggo netwerk. Ook zorgen wij voor gewoon goede beelden voor organisaties, met kwaliteit die past bij hun behoeften. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben en kunnen wij u informeren over de belangrijke dingen om te weten. Wij nodigen u uit om onze pagina's te lezen voor meer informatie, maar u kunt ook gewoon een afspraak maken als u het gewoon goed geregeld wilt hebben. Daarnaast hebben wij goed nieuws voor Verheulsweide in Doetinchem, waar wij bezig zijn met het aanleggen van zakelijk glasvezel van Delta. Bij inschrijving betaalt u geen eenmalige aanlegkosten en geen vastrechtvergoeding. Verder bieden wij verschillende producten en diensten aan, zoals de IP telefonie oplossing Swyx, een vacature voor verkoop binnendienst/organisatietalent, en aanbiedingen voor Jabra Panacast sets, Yealink toestellen en thuiswerkpakketten. Daarnaast bieden wij ook mobiele diensten aan via het KPN netwerk, zoals de bedrijfsbundel Data waarbij u de databundel van uw collega's kunt gebruiken en het T-Mobile @Work abonnement. Verder hebben wij ook oplossingen voor back-up verb.

Wil je weten wat WIJ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WIJ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WIJ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WIJ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar WIJ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WIJ

Bezoekers bekeken ook