Acel B.V.

Acel B.V. is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Nijverheidsweg 22 in Doetinchem.

Meer informatie over Acel B.V. in Doetinchem

Acel Installaties is een bedrijf dat gespecialiseerd is in installatietechniek. Ze werken volgens de nieuwste technieken en hebben certificeringen van InstallQ, VCA, KIWA en Bureau Veritas. Ze zijn actief in zowel nieuwbouw als renovaties en werken zowel voor woningen, utiliteitsbouw als particuliere opdrachtgevers. Bij Acel Installaties werken geschoolde vakmensen die kwaliteit leveren en ambitieus zijn in hun werk. Ze beheersen alle disciplines van het installatiewerk en fungeren als het enige aanspreekpunt voor de klant. Het bedrijf is op zoek naar vakspecialisten en heeft diverse vacatures beschikbaar. Ze bieden onder andere diensten aan op het gebied van klimaattechniek, elektrotechniek, beveiligingstechniek, domotica, loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, duurzame technieken en service & onderhoud. Ze hebben ervaring met verschillende projecten, zoals de bouw van het Gezondheidscentrum De Eik in Hengelo Gld, de renovatie van kasteel Landfort en het distributiecentrum voor Rensa Family. Daarnaast bieden ze een 24-uurs storingsdienst en zijn ze beschikbaar voor installatievraagstukken. Het bedrijf is gevestigd in Doetinchem en kan gecontacteerd worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Acel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Acel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Acel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Acel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Acel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Acel B.V.

Bezoekers bekeken ook