Van Aken Installaties

Van Aken Installaties is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Radonstraat 8 in Wehl.

Meer informatie over Van Aken Installaties in Wehl

Van Aken Installaties BV is een betrouwbaar installatiebedrijf in Doetinchem en omstreken. Het bedrijf begon oorspronkelijk als een klein installatiebedrijf, maar werd in 2015 overgenomen door een ander bedrijf. Sinds eind 2020 zijn ze echter weer zelfstandig en werken ze onder hun eigen naam. Het ervaren team bestaat uit vijf vakmensen en ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder sanitair, verwarming, CV-ketels, elektra, loodgieterswerk en service en onderhoud. Op hun website is er meer informatie te vinden over het bedrijf. Daarnaast hebben ze ook nieuws en een brochure met onderwerpen zoals aanvullende subsidie voor hybride warmtepompen, een cashback actie van Nefit Bosch, draadloos bedieningsgemak met de Remeha eTwist en de nieuwe Sanitiem brochure. Voor snelle informatie of een offerte kan er contact met hen worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Van Aken Installaties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Aken Installaties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Aken Installaties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Aken Installaties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Van Aken Installaties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Aken Installaties

Bezoekers bekeken ook