Astyling

Astyling is een Kapper gelegen aan Van Barneveldlaan 31 in Wehl.

Meer informatie over Astyling in Wehl

Annemieke Speijers is al ruim 20 jaar werkzaam als kapster en sinds 2009 heeft ze haar eigen salon genaamd A. Styling. Voorheen werkte ze als mobiele haarstudio, maar na 12 jaar besloot ze een eigen salon te openen. In haar salon biedt ze een stukje luxe en ontspanning aan haar klanten. Ze luistert naar de wensen van de klant en zorgt ervoor dat ze met een passend kapsel de salon verlaten. Zowel jong, oud, dames, heren en kinderen zijn welkom in haar stoel. Annemieke blijft zichzelf ontwikkelen door het volgen van cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en producten. De openingstijden van de salon zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Astyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Astyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Astyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Astyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Astyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Astyling

Bezoekers bekeken ook