Bakker Wiltink

Bakker Wiltink is een Bakkerij gelegen aan Plakhorstweg 2 in Doetinchem.

Meer informatie over Bakker Wiltink in Doetinchem

Wiltink is een bedrijf dat al sinds 1952 actief is in de broodindustrie. Ze bakken ambachtelijk brood op grote schaal voor bakkerijen, supermarkten en groothandels. Daarnaast ontwikkelen ze ook vernieuwende broodproducten, zoals glutenvrij brood en koolhydraatarm brood. Wiltink gelooft dat brood de basis vormt van een gezond eetpatroon en streeft ernaar om dit natuurproduct aan te laten sluiten op de veranderende wensen van bewuste eters. Ze werken samen met klanten om nieuwe smaken en creaties te ontdekken. Het bedrijf produceert ook brood zonder gluten, lactose en koolhydraten, zodat iedereen kan genieten van voedzaam brood. Wiltink heeft een innovatielab waar ze samenwerken met experts om nieuwe broodinnovaties te ontwikkelen. Ze delen hun kennis en gebruiken alle middelen en ideeën om nieuwe broodcreaties te maken die passen bij de behoeften van de consument. Kortom, Wiltink is een ondernemend bedrijf dat van brood elke dag iets bijzonders maakt.

Wil je weten wat Bakker Wiltink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Wiltink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Wiltink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Wiltink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bakker Wiltink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Wiltink

Bezoekers bekeken ook