Bakkerij Kaspers de Bongerd

Bakkerij Kaspers de Bongerd is een Bakkerij gelegen aan De Bongerd 69 in Doetinchem.

Meer informatie over Bakkerij Kaspers de Bongerd in Doetinchem

Iedere dinsdag is het busbrodendag! Je kunt dan 3 busbroden kopen voor maar € 7,95 en je kunt kiezen uit 7 verschillende soorten. Wees er snel bij, want op is op! Deze actie is echt een knaller! Naast busbrood hebben we ook een ruim assortiment aan brood, banket, Sinterklaas lekkernijen, koek, cake, chocolade, beschuit, crackers, granola, roggebrood, croissants, snacks, Halloweenbollen, amandelstaven, chocolade donuts, appelkruimelvlaaitjes (vegan, voor één persoon) en crompoucen. Volg ons ook op social media!

Wil je weten wat Bakkerij Kaspers de Bongerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Kaspers de Bongerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Kaspers de Bongerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Kaspers de Bongerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bakkerij Kaspers de Bongerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Kaspers de Bongerd

Bezoekers bekeken ook