Immies

Immies is een Bakkerij gelegen aan Roodenbroek 2 in Doetinchem.

Meer informatie over Immies in Doetinchem

Bij Immies kun je terecht voor heerlijke cupcakes en taarten voor elke gelegenheid. De cupcakes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals citroen en chocolade, en kunnen worden afgewerkt met persoonlijke decoraties. De taarten worden standaard afgewerkt met crème en decoraties worden gemaakt van suiker, royal icing, meringue, frosting sheets, chocolade en modeling chocolate. Ze worden gemaakt met dezelfde beslagen als de cupcakes en zijn rijkelijk gevuld met onder andere botercrème, jam, chocolade, curd of karamel. Daarnaast biedt Immies ook een brownie bakpakket aan, waarmee je zelf heerlijke brownies kunt maken. Het pakket bevat alle benodigde ingrediënten en is verkrijgbaar in verschillende smaken. Naast cupcakes, taarten en het brownie bakpakket biedt Immies ook diensten aan voor bruiloften, zakelijke evenementen en verjaardagen. Bekijk de galerij op de website om te zien wat anderen al hebben besteld.

Wil je weten wat Immies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Immies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Immies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Immies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Immies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Immies

Bezoekers bekeken ook